Sport & Future onder 14 succesvol op toernooi in Oss

De spelerslijst van Sport & Future bestond uit de volgende spelers: Nando Pijnenburg (keeper Kloentingen) Ruben van Asperen, Peter Dirks, Alain Mercan,Tommy Uivel, Mike Schuring, Youness Ait Hassou, Rens van Noort (allen sv Hoofddorp) Tom Joosse(Kloetingen), Mohamed Loukili (DWS), Chris Owusu (Buitenveldert), Redouan El Idrissi (Fc Utrecht) Paul van Wissen van Veen (HBC)
We waren in de volgende poul ingedeeld: Kv Turnhout (Belgische bvo), Almere city, JVOZ (jeugd opleiding zeeland) St. Margriet.
De eerste wedstrijd tegen Kv Turnhout heeft ons elftal onnodig gelijk gespeeld. Met teveel respect naar de tegenstander werden de kansen niet benut, wat later ons de finale plaats heeft gekost. De tweede wedstrijd 2-1 verloren van JVOZ met 2-0 achterstand binnen 10 minuten kwam ons elftal wat later op gang en werd de 2-1 gescoord door Paul van Wissen van Veen. We kregen nog kansen maar het bleef 2-1 voor JVOZ. De derde wedstrijd was tegen Almere city. Een zeer spannende pot met veel druk van Almere city. Onze verdediging met Ruben van Asperen, Tom Joosse, Tommy Uivel en Alain Mercan stond als een huis. Vanuit de verdediging een gretige Tommy Uivel die de bal wist te veroveren en direct een mooi passe op Mike gaf die Chris in de diepte in speelde. Chris op volle snelheid op de keeper en in eerste instantie tegen de keeper schoot maar de tweede bal onder de keeper schoof en op 1-0 voorsprong kwamen. Nando Pijnenburg zorgde met twee mooie reddingen dat ons doel schoon bleef. Het bleef 1-0 voor ons, wat een zeer mooi resultaat is voor een elftal wat niet op elkaar is ingespeeld. Tegen St. Margriet kwamen de jongens los met een prachtige solo van Redouan El Idrissi die de 1-0 voor zijn rekening nam. Vervolgens een mooie combinatie tussen Mohamed Loukili, Chris en Youness die aannam, de ruimte in dook en diagonaal in de andere hoek de 2-0 inschoot. Daarna was het weer Redouan die los kwam van zijn directe tegenstander op de keeper af kwam en met twee kapbewegingen iedereen op het verkeerde been zette om de 3-0 in te schieten. Almere city die wij versloegen mocht naar de finale en wij voor de 5/6 plaats tegen Fc Dordrecht. Wij kregen de beste kansen maar het was net naast of een redding van de keeper. Maar ook Nando onze keeper verrichte prachtige reddingen. Bij de 0-0 eindstand werd het penalty’s nemen. Mike Schuring mocht de eerste nemen, schoot mooi in de uiterste hoek en via de paal schoot de bal er uit. Nando stopte meteen daarna met een snoekduik de penalty van Dordrecht. Tom Joosse, Youness, Mohamed en Chris schoten ze allemaal mooi binnen, Dordrecht raakte de paal en zo werden wij 5e in een toernooi(van de 10) waar achteraf meer in zat voor ons. De jongens hebben een top prestatie geleverd tegen de bvo’s. De trainers en begeleiders waren enorm trots op het elftal wat zeker alle complimenten verdiende. 5 wedstrijden gespeeld, één verloren en de minst tegen goals van het toernooi!. Maar ook de organisatie met Johan van Osch (sv Oss’20) verdient een dikke pluim voor de goede organisatie. De graafschap versloeg Almere city in de finale en werd de kampioen van het toernooi. Een goede tip voor alle bvo’s : ” Nando Pijnenburg is een 14 jarige 1.88 m talentvolle keeper”.Mike peter JVOZ juni 2013Ruben juni 2013 JVOZtom uivel jvoz juni 2013youness 1 JVOZ juni 2013Redding1 Nando JVOZ juni 2013Penalty stop 1 Nando Dordrecht

13 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

26.411 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress