Sponsoren

Wij hanteren betaalbare prijzen om het voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom zijn wij onze sponsoren zeer dankbaar, want met hulp van deze sponsoren kunnen wij onze leden kwaliteit voor een lage prijs aanbieden.

Met dank aan..

Restaurant Eetze – Show cooking restaurant eetze werelds genietenEetze: werelds buffetrestaurant in Aalsmeer. All you can eat: à la minute bereidde wereldgerechten en heerlijke buffetgerechten. Keuze uit vijf ruimtes om te dineren met ieder hun eigen ambiance. Een avond all-in genieten voor een vaste prijs!

Samo Consultant – Van onroerendgoed tot (juridisch)advies

Samo Consultant, business Consultant Marokko & UAE, van onroerendgoed tot (juridisch)advies over zaken doen in of met deze landen, maar ook als u uw product in Marokko wilt fabriceren of business partners zoekt.

Villa Samira – Vakantiehuis Marokko, Atlantische Kust, Rabat, Villa Samira met zwembad huren


Schitterende Villa met een groot privé zwembad. 2400M2. Grote tuin. Sauna, jacuzzi, open haard en vele luxe. In een rustige villa wijk, niet ver van het centrum en het strand. Vrij staand op een hoek in een mooie Villa wijk. Van buitenaf is het zwembad en de tuin niet te zien, totale privacy

Macron – Leverancier van het Italiaanse merk Macron

De leverancier voor het Italiaans merk Macron, het merk voor alle sportverenigingen.

Bundelbiz – Cadeau – Artikelen- Arrangementen- Entreebewijzen


Bij bundelbiz kunt u terect voor cadeaubonnen, voordeel en gemak. Zo kunt u voordelig genieten van bijvoorbeeld een dagje sauna/wellness bij Wellnessresort de Zwaluwhoeve en kunt u regelmatig van diverse aanbieders kortingvouchers uitprinten op onze website.