Sparta O15 – Sport & Future O16 2-3

Na de teleurstellende wedstrijd van Sport & Future O15 tegen Fc Groningen  O15 vond er al een grote verbetering plaats bij de wedstrijd  s.c. Heerenveen O14 – Sport  & Future O14. Maar gisteren werd er zeer goed gespeeld met een elftal wat bestond uit O15, O16 en 3 spelers van 16 jaar.

Binnen 5 minuten stond Sparta al met 1-0 voor door een foutje van de keeper die zich verstapte en de bal klaar lag om zonder moeite ingeschoten te worden door de spits van Sparta. Daarna een zeer goede aanvallen van Sport & Future met een combinatie tussen Chakib El Kaderi van AFC 34 en Thijs Haarman van Hoofddorp die via de achterlijn de bal voorgaf en de inlopende Zibi bij de tweede paal de 1-1 inkopte. Kort daarna weer een aanval van Sparta de spits kon in de korte hoek de 2-1 maken.

Daarna was het eigenlijk Sport & Future wat met veel druk naar voren voetbalde en wederom Chakib die een aantal spelers uitspeelde en uit de draai de 2-2 maakte. Vervolgens vlak voor tijd Zibi die vanaf 25 meter hoog in de hoek de 2-3 voor zijn rekening nam. In de tweede helft kwamen er een paar nieuwe spelers in met constant druk op de helft van Sparta. Veel kansen om te scoren maar tot scoren kwam het niet en bleef de stand op 2-3 voor Sport & Future. Diverse spelers hebben zich in de kijker gespeeld en hopen op een stage bij een bvo.

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33.026 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress