Zomercursus techniektraining 2011 werd met succes afgesloten

Ongeveer 120 leden van verschillende voetbalverenigingen, zoals sv Hoofddorp, DIOS, VVC, UNO, sv Overbos, RCH, HBC, DSOV, Zuid Oost United, Jos, SCW en Ajax hebben 7 weken lang meer dan plezier beleefd en er een hoop bij geleerd. Dit jaar begonnen wij ook voor het eerst met de mini pupillen. Deze hebben ontzettend goed hun best gedaan om onze techniekstof onder de knie te krijgen. Op deze manier proberen wij deze spelers vroegtijdig te prikkelen en meer balvaardigheden te leren. Het weer was al eerder spelbreker, daarom werd het één tegen één toernooi verzet naar maandag 18 juli. Iedereen was in spanning omdat het heel hard regende. Een kwartier voor tijd klaarde het op en werd het kurk droog.

De spelers gingen op verschillende veldjes één op één, de strijd aan tegen hun leeftijdgenoten. Om het geheel te compenseren was er ook een veldje waar men met het verkeerde been op goal moest schieten, tevens ook de lat proberen te raken. Dit was om alle spelers een eerlijke kans te bieden de score hoger te krijgen. Op de andere veldjes waren de doeltjes op verschillende manieren opgesteld. Zo kon men alle geleerde vaardigheden zoals kappen, draaien, passeren e.d testen. Dit resulteerde in prachtige duels,  zelfs bij de mini’s leverde het spannende duels op. Het ging er niet om wie er won,  maar plezier en het testen van de vaardigheden waren onze belangrijkste doelstelling. Het was ook een verdiende extra voetbaldag voor onze leden.

Na afloop kon men nog penalties schieten en het aantal doelpunten van iedere speler werd bij elkaar opgeteld. Na afloop ontving iedere deelnemer een certificaat en de bekers voor de eertse drie met de meeste goals werden uitgereikt. Men kon terug kijken op een geslaagde zomercursus techniektraining. Voor alle deelnemende mini’s die niet in de prijzen vielen,werd nog als troostprijs een tenue van een europese top club nagestuurd.  De leerzame manier waarop wij de  techniektrainingen doceren verschilt van alle andere voetbalscholen en is daarom door iedereen goed en leerzaam bevallen.  Wij besteden enorm veel aandacht aan techniek oefenstoffen die gebasseerd zijn op het huidige voetbal en possitie oefeningen om de spelers nog beter te maken. Kortom wij gaan net iets verder dan je eigen club.

Uitslagen One2One League 2011:  

Geboorte jaar 2005/2004

 • 1e plaats Joey Ramdjanamsingh ( VVC)
 • 2e Plaats Niraj Baal ( sv Hoofddorp)
 • 3e Plaats  Milan Engelander (Zuid Oost United)

Geboorte jaar 2003/2002

 • 1e Plaats  Ki-jana Hoever (AJAX)
 • 2e plaats Danny Ramdjanamsingh (VVC)
 • 3e Plaats  Alec van der Werf (DSOV)

Geboorte jaar 2001/2000

 • 1e plaats Barry Burghout ( sv Hoofddorp)
 • 2e plaats Rody Bessem (sv Hoofddorp)
 • 3e plaats Ricardo Pieters (vv UNO)

Geboorte jaar 1999/1998/1997

 • 1e plaats Brian Burghout (vv UNO)
 • 2e plaats Thomas Biesheuvel ( sv H’dorp)
 • 3e plaats  Jacco Ruiter (sv Hoofddorp)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

25.148 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress