Sport & Future organiseert Internationaal O13 toernooi in Agadir Marokko

Next Talent O13 2/5 januari 2020 Agadir Marokko

Sport & Future Management ( van Football Academy Sport & Future) heeft voor haar volgende editie van Next Talent toernooien Agadir gekozen. Dit toernooi zal plaats vinden tussen 2 januari en 5 januari 2020. Sport & Future heeft al 5 edities bvo Next Talent toernooien georganiseerd. Sport & Future staat bekend om kwaliteit toernooien te organiseren en ook het toernooi van Agadir zal veel aandacht krijgen om het tot een succes te brengen. Wij zullen veel steun krijgen van de Marokkaanse overheid.

Agadir is een havenstad aan de westkust van Marokko, en de grootste badplaats van dit land. De stad ligt in de prefectuur Agadir-Ida ou Tanane, die een onderdeel is van de regio Souss-Massa-Daraâ. Agadir heeft bijna 1 miljoen inwoners. Het is de grootste hoofdzakelijk Berber talige stad van Marokko.

De stad ligt tien kilometer ten noorden van de monding van de Wadi Sous. De stad is in 1505 door de Portugezen gesticht en viel in 1541 toe aan koning van de Sous. In de daaropvolgende eeuwen verwierf Agadir een belangrijke rol als haven van het vruchtbare Sous-gebied in Marokko. Een belangrijk exportproduct van de regio was suiker. Agadir werd in 1605 voor het eerst door Nederlandse handelsvaarders bezocht; het vierhonderdjarig bestaan van deze handelsrelatie tussen Nederland en Marokko in het jaar 2005 vormde de aanleiding tot diverse exposities in Nederland.
In 1960 werd de oude stad vrijwel geheel verwoest door twee aardbevingen en de daarop volgende branden en vloedgolven. Hierbij vielen 15.000 doden. Het woord Agadir betekent in het Berbers ‘muur, gemetselde muur die een stad insluit, vesting, stad. Dankzij de nieuwe snelweg is Marrakesh op nog geen 2 uur rijden. In de winter van december t/m februari zijn de temperaturen overdagen tussen de 20 en 27 graden en s avonds tussen 15 en 18 graden.

Sport & Future zal een selectie maken van spelers die deelnemen aan de Pro Trainingen die op 13 september van start zullen gaan. Elke vrijdag van 17.45 -19.00 Bennebroekerweg 600 in Hoofddorp.
Zie www.sportandfuturepro.nl

12 comments

 1. Pingback: buy international drivers license

 2. Pingback: buy cvv

 3. Pingback: Buy weed online Germany

 4. Pingback: elangqq dominoqq

 5. Pingback: relx

 6. Pingback: สโบเบ็ต

 7. Pingback: nova88

 8. Pingback: Colorado mushroom dispensary​

 9. Pingback: MILF chat

 10. Pingback: blue meanie sticker

 11. Pingback: sbo

 12. Pingback: 2discontinued

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

37.263 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress