Green8Group Next Talent O11 toernooi Hoofddorp

Green8Group Next Talent O11 toernooi, groot succes!

Het was al weer het 3e grote toernooi van Sport & Future Academy uit Hoofddorp.
Op het complex van vv UNO zagen wij al om 8.00 uur de eerste O11 deelnemers uit Belgie aankomen. Deze Belgische spelers van Westerlo waren vroeg van huis vertrokken richting hoofddorp, toen menige spelers nog op een oor lagen te slapen.

Deelnemers veld mocht er zijn, PSV, Exselsior, Pec Zwolle, De Graafschap, Westerlo, Fc Antwerp, Beerschot, Sport & Future O11 enz. De eerste wedstrijden gingen door middel van een harde scherpe fluit, gierend over de grote geluidsboksen van start.

vv UNO O11 nam het op tegen de Graafschap, een geweldige wedstrijd met genoeg kansen voor UNO.
Pas in de laatste 5 minuten een bal die via via over de doel lijn rolde en de 1-0 voor de Graafschap. 1 minuut later de 2-0 en einde wedstrijd. Voor de UNO spelers een teleurstelling maar wel een prestatie!
Het team van Sport & Future met spelers uit Hoofddorp, Amsterdam, Rotterdam en Haarlem, kende een moeilijke start maar sleepte er toch een paar mooie overwinningen er uit.

De officials keken ook naar de nominatie voor de beste speler en beste keeper van het toernooi.
Ondertussen was het complex van vv UNO goed gevuld met toeschouwers.
We keken even rond en er werd op de 4 velden op hoog niveau gespeeld, mooie acties, passie en vooral overal veel plezier.

De spelers genoten van elk moment en er liepen spelers bij wellicht die wij zeker over 9 jaar in de eredivisie tegen zullen komen. Dit was ook niet onopgemerkt door de diverse scouts die er liepen.
In de pauze kregen alle spelers en trainers een gezonde lunch van Bakker van Maanen uit Hoofddorp en van Peugeot dealer van Mossel.

De 3e en 4e plek ging tussen PSV en Pec Zwolle, een mooie wedstrijd die door PSV werd gewonnen.
De finale ging verasend tussen Westerlo uit Belgie en Exselsior II. Westerlo heeft een week daarvoor AZ O11 verslagen en wilde aan het spel te zien ook van Exselsior winnen.
Westerlo maakte de openingstreffer 1-0. Maar Exselsior liet zien dat zij niet voor niets in de finale stonden en maakten kort er na de 1-1. Vlak voor tijd een onverwachte schot van de aanvaller van Westerlo, waar de keeper een voorzet verwachte en zo langs de paal er in ging. 2-1 voor Westerlo en de buit was binnen.
De meegereisde Belgische ouders, opa’s en oma’s gingen door het dolle heen. Nu begreep ik waarom zij er zo vroeg waren. Maar ze gingen als laatste samen met de kantine medewerkers de deur uit.

Eind uitslag
16e DWS, 15e Beerschot, 14e vv UNO, 13e de Graafschap II, 12e VVGZ, 11e Sport & Future, 10e Exselsior I, 9e BFC Bussum, 8e De Graafschap I, 7e UVV, 6e Fc Antwerp, 5e Pec Zwolle I, 4e Pec Zwolle I, 3e Exselsior II en 1e plaats Westerlo.

De Beste keeper werd Joep Geneste van PSV en beste speler Sallah van DWS die een beker won die net zo groot is als hij zelf.

Fotos met dank aan Michiel Graafmans!

Dankzij Green8Group een mooi voetbal dag voor de O11 talenten die ze nooit zullen vergeten!
Het volgende toernooi van Sport & Future is Green8Group Next Talent O8 toernooi op zaterdag 2 juni.
Met o.a. Feyenoord, ADO Den Haag, Lommel Sk, Fortuna Koln, Sparta, club Brugge, Genk, sv Hoofddorp, vv UNO, Sport & Future enz

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

26.411 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress