Sport & Future elftal maakt een succesvolle trip naar Engeland

Wat een droom is voor sommige spelers, hebben deze spelers de afgelopen dagen echt mee gemaakt. De succesvolle formule van Sport and Future management begint steeds meer wereldwijde bekendheid te krijgen en zijn vruchten af te werpen. Vanuit Schiphol ging iedereen in een keurige trainingspak richting, waar het allemaal eeuwen geleden begon met het voetbalspel. De jongens zaten in een mooi hotel en alles was tot in de puntjes zeer goed geregeld door manager Mo Ait Hassou. Bijgestaan door assistent coach/trainer Marco Bessem, fysio René Verdonk, Dennis Seymonson en Rahied Seymonson werd iedereen klaar gestoomd voor de eerste ontmoeting tegen het reserve elftal van West Ham United.

Onze jongens komen allemaal van verschillende clubs en spelen niet samen met elkaar, ga daar maar eens een elftal van maken. Alle spelers in een keurige oranje outfit van Sport & Future en de warming up kon beginnen. Na 20 minuten spelen stond het nog steeds 0-0. Vlak voor tijd kregen wij nog twee kansen maar ons team kende nog veel jonge jongens van 17/ 18 jaar. Jelle Huitema Mohamed Amouar, Desley Hoogendijk, Salah Aharar konden ondanks hun jonge leeftijd toch stand houden. Luigi Nunes 19 jarige rechtsback met NAC historie speelde een opvallende wedstrijd. De ogen van de scouts vielen op Imro Main, Sergio van Kanten, Luuk Koopmans, Luigi Nunes en Andrei Agius (international van Malta). Vele scouts uit de Premier league waren aanwezig om onze spelers te bekijken. Pas laat in de tweede helft kreeg West Ham een penalty mee die in eerste instantie prachtig werd gestopt door Marco Scheik. De scheid deed een beetje flauw, vond dat de keeper te snel naar voren bewoog en uit de tweede kans werd deze wel benut. Voor ons en alle getuigen om ons heen was het dan ook niet meer dan een 1-0 verlies dat een opmerkelijke top prestatie is te noemen. Doelpunt van westham United kwam uit een hoekschop. De spelers van West Ham trainen twee keer per dag 5x in de week en vonden elkaar ook zeer makkelijk. Wij waren niet gekomen voor een wedstrijd resultaat maar de spelers een kans te geven een contact af te dwingen. Later op de avond was onze technisch staf te gast bij Chelsea voor de wedstrijd Chelsea tegen Liverpool.

Met deze zware wedstrijd in de benen gingen wij de volgende ochtend om 10 uur richting het complex van Tottenham Hotspurs waar wij Rafael van de Vaart even konden ontmoeten. Wat een accommodatie, schitterende velden en een geweldige ontvangst. De jongens leken net kleine kinderen in een grote speeltuin. Hier kwamen wij ook het Hoofddorpse talent Troost- Ekong, in dienst van Tottenham Hotspurs tegen. Troost-Ekong, voormalig jeugdspeler van SV Overbos tekende vorig jaar een profcontract in Londen, waar hij in de beloften ging spelen.  Na wat foto’s konden onze jongens aan de bak. Wat een wedstrijd, de reserves van de Spurs kunnen zeker met gemak meedraaien in de Nederlandse eredivisie om de titel. Overal waar de bal was vormden zich driehoekjes. Niemand liep een centimeter te veel met de bal, het was tik, tik voetbal met vele individuele techniek en kwaliteit. Er zaten spelers bij die af en toe met het eerste mee trainen en af en toe in het eerste spelen. Vooral de nummer 10 Ryan is gereed voor het eertse van Totteham, hij maakte 4 goals tegen ons.

Voor rust stonden wij met 3-0 achter en na een mooie combinatie tussen Yassine Ouhadou , Salah Aharar, Segio en Alex Rekondie kwam de bal bij Thiery van der Kooye die de 3-1 binnen schoot. Daarna weer Yassine die een sterke wedstrijd speelde en binnen de 16 werd neergelegd, de bal ging op de stip. Sergio van Kanten kon beheerst de 3-2 inschieten. Na rust moesten wij 7 nieuwe spelers inbrengen om ook deze een kans te geven, maar dat bracht enige verwarring en kregen een penalty tegen. Pas in de laatste 10 minuten kwamen d e Spurs op 7-2 de jongens hadden te veel gegeven tegen Westham, een dag er voor. Dit was geen schande, alle spelers kregen vol lof. Yassine, Alex, Marthen Hotleuf, Tobias Waisapij, Imro de Waard, Segrio van Kanten, Salah Aharar en Kadir Yusuf werden door de scouts tot de meest opvallende spelers bestempeld. Voor velen was het een zware taak om na 24uur weer top te presteren. Ondertussen heeft het management van Sport & Future al de volgende trips die in Januari gaan plaats vinden al in haar agenda staan. Twee top clubs uit de premier League worden de volgende tegenstanders. Er zijn nu diepgaande gesprekken aan de gang om overeenkomsten te tekenen met Spaanse agenten voor hetzelfde concept met de Primera division. Dit was meer dan een succes te noemen en wij zijn benieuwd welke spelers terug mogen komen. Met dank aan Mo Ait Hassou voor de zeer hoogwaardige trainingen en coaching met zijn assistenten Khalid El Hadad en Marco Bessem. Dank aan Dennsi Seymonson, Rahied Seymonson. Dan aan het hele elftal. Luuk Koopmans  keeper), Marco Scheick (keeper), Luigi Nunes, Andrei Agius, Sergio van kanten, Tobias Waisapij, Jelle Huitema, Yassin Ouhadou, Mohamed Ouamar, Imro de Waard, Kadir Yusuf, Marthen Hotleuf, Camiel Kesser, Salah Aharar, Thiery van de Kooye, Alex Rekondie, Masies Artien, Jeffrey Smith , Desley Hoogendijk, Rene Verdonk en Harald Wilhelm. Het was een zeer succesvole trip vol met spanning dat Marco Bessem bij het roken van een sigaret, buiten bij het Hotel, meende een vos te hebben gezien (in Londen??). Als Desley Hoogendijk geen getuige was geweest ????

5 comments

  1. Pingback: joker123

  2. Pingback: French Bulldogs

  3. Pingback: dumps sites 2021

  4. Pingback: Car dealership security

  5. Pingback: slot999

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

26.411 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress