ADO Den Haag U17 – Sport & Future U18 eindigt met mooi voetbal in een 2-2

Met vele dank aan Ado Den Haag, konden vele talentvolle spelers van Sport & Future zich in de etalage spelen tijdens de wedstrijd  Ado Den Haag U17 – Sport & Future U18.  In feite zou Sport & Future met een elftal komen van onder 19 maar gezien de leeftijd van de spelers die geselecteerd waren voor deze wedstrijd, was de gemiddelde leeftijd van sport & Future 16,8 jaar. Met spelers zoals Joshua Cooper, Mo Loukili, Nando Pijnenburg allen nog maar 14 jaar en Lars Noya 15 jaar plus een paar spelers van 16 en 17 jaar was het een vrij jong elftal met veel kwaliteit.

De eerste helft waren beide elftallen goed aan elkaar gewaagd. Al zijn de spelers van Sport & Future niet goed op elkaar ingespeeld kregen wij toch mooi aanvallend voetbal te zien. Dit resulteerde in een mooie combinatie op het middenveld met een schitterende passe van Mick van Schijndel op onze spits Terence Groothusen die helaas te veel tijd nam om de 0-1 voor zijn rekening te nemen. Maar even later was het Reda Khardouch die vanaf de 16e meter de bal in de uiterste hoek indraaide en voor de 0-1 tekende. Maar vlak daarna een vrije trap op de 16 meter voor Ado Den Haag, een prachtige genomen vrije trap, mooi langs de muur en langs de paal,1-1.

Ado zette door en de 2-1 werd zeer mooi ingeschoten. In de tweede helft kwamen de wat jongere spelers van Sport & Future in het veld. Joshua Cooper (14) een zeer talentvolle middenvelder ging mooie combinaties aan met Reda en met de talentvolle 15 jarige Lars Noya. Sport & Future creëerde meer kansen en Bram Jonkman zorgde er voor dat de verdediging op scherp bleef om zo nu en een dan een aanval van Ado te ontzenuwen. Plots een uitbraak van Ado Den Haag en Nando Pijenburg zorgde met een mooie redding er voor dat Ado niet kon scoren. Deze 14 jarige keeper heeft enorm veel potentie om in de toekomst een eredivisie keeper te worden, dus bvo’s wees er snel bij!

Mick van Schijndel zorgde met zijn snelheid en techniek voor veel paniek in de achterhoede van Ado. Soares kreeg de kans om de gelijkmaker in te schieten en schoot over. Een hoekschop van Joshua ging over iedereen heen, wachtend op de mooie volley van Mick die de bal in een keer op zijn wreef nam en als een raket  de andere hoek in vloog, 2-2. Wat een prachtig doelpunt! Er zat meer in voor Sport & Future maar de goede verdediging van Ado zorgde er voor dat het 2-2 bleef. Het publiek kreeg een mooie wedstrijd te zien en hopelijk zijn er spelers opgevallen voor een uitnodiging voor een stage

.Reda vs Ado 22 oktMicky 22okt AdoDSC_7270_resizedDSC_7222_resizedDSC_7274_resizedDSC_7358_resizedBank Sport & Fu 22 okt vs Ado

 

 

 

 

 

 

 

39 comments

  1. Klik op onderstaande link, of kopieer deze en plak deze in de adresbalk voor meer foto’s van deze avond bij ADO!

    https://picasaweb.google.com/100304223434540775814/20131022ADODenHaag?authuser=0&feat=directlink

    Zeeuwse groet,
    Tony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

208.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress