Management

Sport and Future management

Spelers (uitsluitend spelers vanaf 16 jaar) en trainers kunnen bij ons terecht voor een uitgebreide begeleiding tijdens hun carrière.  Hieronder verstaan wij het vinden van clubs, contractbesprekingen en onderhandelingen, mediation, carrièreplanning, sportief advies, media advies, zakelijk advies, sponsoring, hulp bij verzekeringen en belastingen, etc.

Clubs kunnen bij ons terecht voor het vinden van geschikte spelers, trainers en managers, advies, scouting, onderhandelingen, headhunting, transferbemiddeling, mediation, etc.

Spelerbegeleiders en players agents zijn welkom bij ons voor het vinden van de juiste clubs voor hun spelers, transferbemiddeling, advies, mediation, etc. Tevens kunnen deze spelers opgeven deel te nemen met ons elftal voor spelers zonder club, aan wedstrijden tegen bvo’s in binnen en buitenland.

Met onze uitgebreide internationale ervaring, relaties en contacten in de voetbal- en zakenwereld kunnen wij een zeer geschikte partij zijn om u van dienst te zijn in de voetbalwereld.  Sport and Future Management werkt samen met Koot Azur, licensed by the Royal Dutch Football Association by licence of players agent Adick Koot.

Samenwerkingen & Partners

Sport & Future werkt tevens samen met Pro Soccer Marketing and scouting Consultant,  met deze organisatie maken wij gebruik van elkaars netwerken. Spelers van deze organisatie delen mee in onze projeceten en andersom. Op deze manier kunnen wij en deze organisaties meer bieden voor spelers die onder het management staan.

Voor voetbalzaken in Engeland werken wij nauw samen met Mel GoldBerg Law. Deze  behoort tot de top 12 van de wereld op het gebied van sport en artiesten management. Deze hebben zelfs een voorzitterschap in sports law van Groot Britanie. Zij hebben contact met alle Premier League clubs. Op deze manier kunnen wij er zorg voor dragen dat spelers die een contract gaan tekenen bij een Engelse club, in goede handen zijn en alle juridische zaken goed worden geregeld.

Tevens hebben wij goede partners in Dubai , Qatar , Spanje en diverse andere landen. Alle spelers die onder ons management behoren krijgen extra juridische bijstand van onze advocaat. Tevens zijn onze partners in de UK in het bezit van een aparte FA licentie buiten de FIFA licentie om. Wij werken uitsluitend volgens de FIFA regelementen, nationale rechten, wetten en bond. Wij verrichten geen enkele werkzaamheden op het gebied van spelers begeleiding en management zaken  voor spelers jonger dan 16 jaar. Alleen activiteiten, zoals trainingen, vriendschappelijke wedstrijden, testtrainingen en testwedstrijden onder de leeftijd van 16 jaar, zijn mogelijk via de voetbalschool.