Voetbalkamp verslag – 28 oktober 2010, de laatste dag

Na de late disco avond mocht iedereen vandaag uitslapen en om 8:30 ontbijten. Na het ontbijt begonnen wij om 10:00 uur aan onze laatste techniektraining. Wederom met nieuwe technieken en na afloop weer een leuke spelvorm. Twee uur lang leerzaam voetbalplezier. Ook op deze dag deed iedereen zijn best. Om 12:00 lunch met hamburgers enz. Na de lunch was het inpakken en elkaar helpen. Iedereen was behulpzaam geweest en hebben samen alles weer schoon achter gelaten.

Kinderen die misschien thuis nooit wat deden waren bij ons zeer actief in de leer geweest.

Na afloop kwam iedereen bij elkaar voor de certificaten, maar ook een prijs voor de (dagelijkse) schoonste kamer werd uitgerijkt.

Na afloop vroeg trainer Mo aan iedereen of ze nog drie dagen langer wilden blijven. Het antwoord daarop kunt u zelf raden, en wel nog een week langer.

Het was voor iedereen een hele leuke leerzame voetbalkamp geweest met voor de kinderen een belevenis vol verhalen om nog een lange tijd na te vertellen. Maar ook wij hebben enorm van de kinderen genoten en hebben met veel plezier ons best gedaan om het tot een succesvolle voetbalkmap te maken.

Namens Sport & Future willen wij alle trainers en begeleiders bedanken, maar ook alle ouders voor het vertrouwen in Sport & Future en hopen u een volgende keer wederom van dienst te zijn met één van onze activiteiten. De volgende voetbalkamp zal tijdens de mei vakantie van 2011 zijn.

37 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

208.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress