Voetbalkamp verslag – 28 oktober 2010

De kinderen konden gisteravond door alle positieve gebeurtenissen niet tijdig slapen. Wij dachten dan ook dat wordt de  volgende morgen laat opstaan. Maar niets was minder waar om  6:30, waren de kinderen als kippen aan het kakelen, een drukte in het kippehok en letterlijk vroeg uit de veren.


8:30 was iedereen aan het ontbijten met ieder zijn eigen verhaal over alle gebeurtenissen van de eerste dag en natuurlijk benieuwd wat hen te wachten stond op deze mooie zonnige dag.

Na het ontbijt gingen wij de sporthal in, iedereen werd in een groep ingedeeld en na de warming up begonnen wij aan de wedstrijdjes van 4 tegen 4. Na dik een uur spelen gingen wij over met wedstrijden over de hele zaal 6 tegen 6. Elk team bestond uit 2 kinderen uit de F pupillen, 2 uit de E pupillen en 2 uit de D pupillen. Dit ging perfect en het team met de meeste punten moest tegen de trainers uitkomen.

Na alle wedstrijden bleken twee teams even veel punten te hebben dus werd het strafschoppen nemen.

Danny Ramdjanamsingh scoorde prachtig vanaf de stip en werd omringt van blijdschap door zijn medespelers. Maar bij het andere team was het Youness Ait Hassou die de keeper versloeg, ook daar was het feest. Even later was het weer raak 2-1 en toen was het Moreno de Munk die een mooie goal maakte. Na de strafschoppen was het nog steeds gelijk dus gingen wij door tot er één miste.

Uiteindelijk speelden de winnaars tegen de trainers en na 9 minuten was de strijd in een onbeslist geeindigd 1-1. Iedereen blij en moe.

Daarna even lunchen en toen een wandeling met z’n allen in de natuur richting de dieren zoals lama’s en herten. Onderweg kregen ze nog even les van trainer Mo over wandelende takken en rupsen, ja ook daar wist hij veel over te vertellen. De kinderen vonden het wel interessant maar waren toch meer geinteresseerd in zijn trainingen.

Daarna was het weer trainen op het veld en je kon zien dat de vermoeidheid toe sloeg. De kinderen waren niet scherp en vermoeid omdat ze niet voldoende hadden geslapen door alle pret.

Maar toch verbaasde het F groepje ons enorm, met veel inzet en perfecte balcontrole. Na twee uur trainen kon men nog kijken hoe trainer Mo Lorenzo even appart nam voor zijn training. De kinderen konden zien hoe een echte prof voetballer aan het werk ging.

Na ons diner was het tijd voor de bioscoop, Star Wars stond op het programma. Iedereen kreeg nog een zak met chips, snoep, chocola enz. Om 23:00 was het ineens heel stil op het kamp, verbaasd keken wij elkaar aan en gingen controleren of de kinderen nog wel op hun kamers waren.

Het was stil, muisstil en men kon het zachte lieve gesnurk van de kinderen horen die ergens droomden van een profcariere bij Ajax, R. Madrid, Man United, Barcelona of …………… Of …………gewoon in het eerste van vv UNO, DIOS, HBC, Overbos of sv Hoofddorp……..

38 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

208.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress