Voetbalkamp verslag – 25 oktober 2010

Eindelijk was het zo ver. De bus arriveerde op tijd en alle deelnemers waren keurig op tijd.

Het was duidelijk te zien dat diverse moeders het er moeilijk mee hadden om hun kleine kampioen alleen op pad te laten. Onder weg had iedereen zich uitstekend vermaakt en na anderhalf uur rijden waren wij keurig volgens schema aangekomen.

Nadat trainer Mo iedereen naar eigen wens had ingedeeld kon men naar de kamer gaan om vervolgens met ‘zn allen aanwezig te zijn bij de bespreking en uitleg over alles en nog wat.

Het was tijd voor de Lunch en voor ieder zat er zeker wat lekkers bij. Na een heerlijk lunch kon iedereen zich gereed gaan maken voor de eerste training.

De kinderen waren zeer ongeduldig en stonden al een uur van te voren een balletje te trappen op het veld.De groepjes werden verdeeld naar leeftijd en de trainers waren gereed voor de eerste training.

Twee uur lang werd er als echte profs getraind, passeer bewegingen kappen , draaien en schiet oefeningen kwamen ruim aan bod. Daarna zeker 45 minuten diverse partij vormen. De kinderen waren niet stuk te krijgen.

Iedereen hing om de 25 jarige Lorenzo Wooter ( één van de trainers) heen en luisterden aandachtig naar zijn verhaal waar deze allemaal gespeeld heeft. AZ, Vitesse, Anderlecht, Aalst, Real Mallorca enz en nu speelt hij bij Sparta om weer wedstijd ritme op te bouwen om na een afwezigheid van 6 maanden weer terug te keren op het hoogste niveau

Na afloop iedereen omkleden en om 18:00 uur lekker aan tafel voor een heerlijk diner. Macaroni met groenten en vis. Of patat met vis, toetjes , fruit enz  maakten ons maaltijd kompleet.

Daarna gingen wij met de meeste kinderen zwemmen, er werd gegild gesprongen en de ene na de andere bommetje ging de lucht in.

Een kort verslag van Julian Kiemeney, Koen en Wouter Teunissen en Moreno de Munk:

In de bus was het erg leuk en hebben nog een film gezien. We dachten dat wij in een hotel gingen slapen. Maar toen wij daar aan kwamen leek het er niet op. We dachten dat het een klein huisje was, maar toen wij verder keken was het erg groot met leuke huisjes en gezellige kamers. Het eten was heerlijk, vis vonden wij heerlijk en de patatjes helemaal.

De trainingen waren “vet cool” en leuk alleen moesten wij een bepaalde oefening lang herhalen, volgens de trainer zeer leerzaam. Heel veel nieuwe oefeningen die wij nog niet eerder hebben gezien. Zwembad leuk maar als je uit het water ging was het erg brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ondertussen liggen alle kinderen op één oor en alle trainers zijn erg moe, want het duurde erg lang voordat iedereen aan het snurken was.  Het weer mocht er ook zijn, 14 graden en zeer zonnig, een top dag!!!!

38 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

208.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress