Voetbalkamp verslag – 25 oktober 2010

De disco heeft z’n tol geëist en iedereen was meteen na afloop binnen 5 minuten in dromenland met de beertjes stevig vast. Vandaag een programma met ochtend training, Zwemmen, avondtraining en disco. Iedereen was vanochtend niet zo vroeg  wakker, allemaal waren ze nog moe van de intensive techniektrainingen en van zaalvoetballen.

Na het ontbijt gingen wij weer de sporthal in met een leuke training en daarna voetvoley, afgerond met 4 wedstrijden. Na de lunch maakte iedereen zich op voor het zwemmen. Gillen, springen en bommetjes stonden op het hoofdmenu. Na het zwemmen ging men zich omkleden voor het avond eten en om 18:30 stond iedereen klaar voor de avond training. Ze konden niet genoeg krijgen van het voetballen, heel veel balcontact en het was de ene keer winnen en de andere keer genoegen nemen met verlies.

Na het voetballen ging iedereen zich gereed maken voor de disco. Potten gel, deodorant en eau de toilet werden te voorschijn gehaald. In de disco stonden twee grote bussen waar je kon chillen en in de andere bus zat de DJ. Er werd gedanst en iedereen ging helemaal los, uit z’n bol!! De John Travolta’s , Michael Jackson’s kwamen uit de kast en gaven de ene show na de andere weg. De kinderen beleefden plezier van hun leven en hadden weer veel vriendjes er bij. Trainer Hesdy haalde zijn oude disco boogie stapjes te voorschijn en de jongens overtroffen hem met electric boogie. De twee dames Riane en Mandy konden niet kiezen met welke jongen ze gingen dansen en besloten maar naar de shows, die in het midden van de danszaal werden gegeven,  te kijken.

Na afloop nog een drankje en niemand mocht auto rijden want de flessen wodka gingen er in als limonade siroop, dus werd het 3 minuten lopen naar onze bed.

38 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

211.431 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress