Voetbalkamp verslag – 20 oktober 2011 Nijverdal

Donderdag 20 oktober, de laatste dag van het succesvolle voetbalkamp. Na een geweldige bioscoop avond kon je aan de gezichten van de kinderen zien dat ze het jammer vonden dat wij aan onze laatste training begonnen. Na het ontbijt gingen wij om 9:30 het veld op voor de laatste training. Wij begonnen met een warming up van ongeveer 30 minuten. De deelnemers kregen warming up oefeningen van echte profs, zoals ze deze bij AJAX doen. Ze waren allemaal onder de indruk en deden ontzettend goed hun best. Al leek af en toe de uitvoering van ballet of break dance, iedereen was in topvorm.

Na de warming up werden de groepen eerlijk verdeeld naar sterkte en leeftijd. Er werden 3 wedstrijd vormen afgewerkt. Iedereen voetbalde met veel plezier en na de training de teleurstelling dat het voorbij was.

Na de training was het douchen en spullen inpakken. Vervolgens werden de kamers door de kinderen zeer netjes opgeruimd. Om 14.00 uur stond de bus voor de deur en iedereen naar de bus.

In de bus was het een gezellige gemeenschap van kinderen die terug konden kijken op een zeer mooie leerzame voetbalkamp. Wij hebben met z’n allen een ontzettende leuke voetbalkamp mee mogen maken.

35 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

55.048 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress