Voetbalkamp verslag – 19 oktober 2011 Nijverdal

We dachten dat ze wel uit hun bed getrokken moesten worden , na zo een zware leuke dag. Dat dachten wij, ze stonden op als frisse hoentjes en stonden klaar voor de activiteiten van vandaag.

De ochtend training verliep even moeizaam want de kinderen waren toch wat vermoeid. Maar na een half uurtje trainen kwam iedereen los. Na de training kon iedereen zich gereed maken voor de lunch. Na de lunch hadden wij een tocht door het bos, dit was een zeer leerzame tocht.

De jongens mochten een kijkje nemen bij een lokale boer. Koeien en jonge kalveren waren de leerstof. Met grote interesse bekeken de jongens alles om zich heen. Daarna verstoppertje in het bos. De trainers moesten de jongens zoeken en dat was niet makkelijk.

Vervolgens een middag training met hele leuke vormen. Het begon een beetje te regenen, maar er was geen enkele kind die er over dacht om te stoppen. Voetballen en nog eens voetballen, dat was belangrijker dan de regen. Na de training was het snel douchen en plaats nemen voor een heerlijke diner. Patat, Hamburgers, en nog meer van die heerlijke snacks. Na afloop een overheerlijke ijs dessert. Het was letterlijk feest voor de kinderen.

Maar dat was niet alles. De kinderen werden nog getrakteerd op een bioscoop. Ze lagen allemaal in een deuk van het lachen. De grootste lol en uiteraard met chips, snoep en drinken.

Maar om half tien was het bedtijd en dat was de minste lol. Ze probeerden nog van alles maar de trainers hielden de wacht bij elke kamer totdat iedereen in dromenland lag.

Tot slot kunnen wij zeggen dat het personeel en gastvrijheid van Wilgenwaerd met één woord top is. Het eten is goed, accommodatie top en zeker een aanrader voor elke club, vereniging of school.

38 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

208.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress