Voetbalkamp verslag – 18 oktober 2011 Nijverdal

Om 7:30 kwamen de eerste vroege vogels uit de veren en gereed voor de tweede dag. Helaas was de regen de grote spel breker om buiten te gaan trainen. Niets aan de hand want de trainers  hadden plan B . Iedereen was na het ontbijt gereed voor de zaaltraining. De jongens keken hun ogen uit in een prachtige sporthal. 2 uur lang techniek en pratijvorm. Daarna de trainers en de moeders tegen 3 verschillende teams.

Vervolgens een lunch in de kantine van de sporthal en daarna het zwembad in. Een heerlijke warme zwembad met een grote plastic walvis in het midden. De jongens vermaakten zich met veel vreugde en plezier 2 1/2 uur lang zwemplezier. Er werd gepiept toen iedereen uit het bad moest komen.

Daarna een wandeling van 1km terug naar ons hotel, niet om uit te rusten maar spullen pakken en klaar maken voor de buitentraining.  Het leken wel auto’s op hun laatste druppels benzine.

Toch waren ze snel gemotiveerd en allemaal deden ze heel goed hun best. Techniek en leuke partijvormen werden in twee uur tijd afgewerkt. Iedereen zat er door heen en blij dat ze richting hun kamer konden gaan. om 18:30 was er een slaapkamer inspectie, …. niet te geloven ! alle kamers zagen er schoon en netjes uit. Tijd voor het diner want dat hebben ze echt verdiend, nasi met kip, gebakken aardappeltjes, sla en een heerlijke tomaten soep. Ook hier hadden wij een paar soep kampioenen.

Om half negen  iedereen vermoeid aan de buis gekluisterd voor de wedstrijd Dinamo Zagreb tegen AJAX. Conrad vroeg of het toegestaan is om voor AJAX te juigen als ze scoren……. en daar wachten wij nu op.

30 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

211.433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress