Voetbalkamp verslag – 17 oktober 2011 Nijverdal

Na een rit van anderhalf uur in de bus, kwamen wij aan in Nijverdal. Een warm onthaal door de manager van de Wilgenweard en een speach van de trainer en iedereen kon met de trainers mee om de buurt te verkennen. Daarna een lunch met z’n allen en iedereen kon naar zijn kamer om de spullen uit te pakken en gereed te maken voor de eerste training.

Alle kinderen begonnen eerst kennis met elkaar te maken. Heel leuk om te zien hoe ze elkaar in het begin aan het aftasten waren. Iedereen had eerst zijn keus gemaakt met wie deze op de kamer ging slapen en daarna gereed voor de eerste training. Spelers van verschillende voetbalverenigingen en uit verschillende dorpen en steden ontplooiden zich tot één team.

De eerste training was even wennen voor sommigen die nog niet bekend waren met techniektrainingen. Na afloop was het nog even een half uur napraten over de training en iedereen ging met grommende buik naar zijn kamer om te douchen en gereed te maken voor het diner buffet.

Spare ribs, gebakken aardappeltjes, Pasta met tomaten saus, frietjes, groente soep en salade stonden vandaag op het menu. Het was smikken en smakken en iedereen genoot van zijn diner.

Ze bleven maar opscheppen en volle borden werden weggewerkt alsof het niets was. kampioen spare rips eten waren Nick van Dusseldorp en Jordy van Hamburg. Half 10 was het de hoogste tijd om naar bed te gaan. Jah, daar hadden ze nog even moeite mee, dat is nu eenmaal het leven van echte profs. Deze week zijn het ook echte profs. Alles is top gegaan en iedereen maakt zich op voor de ochtend training allemaal 8.00 uit de veren en om 9:30 de eerste training.

38 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

208.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress