Trainers Sport & Future terug van succes trip Australië

3 januari vertrokken Mo en Marcel richting Melbourne in Australië. 30 talenten tussen de 15 en 20 jaar waren ingeschreven voor een talent hunting training.
Boris Ivanov, FIFA agent uit Australië had alles tot in de puntjes goed geregeld. Via een tussen landing in Abu Dhabi verbleven beide trainers een hele dag in de bruisende stad Dubai en de volgende dag richting Melbourne. De eerste training met 20 graden was meteen succesvol en de unieke trainingsstof van Sport & Future viel meteen in de smaak bij de zeer gedisciplineerde leergierige Australische jeugd. De tweede dag gingen de temperaturen omhoog naar 25 graden maar ook de spelers kwamen wat los. De derde dag 30 graden en er werd na een uur training een wedstrijd gespeeld wat enige waarnemingen bevestigde en sommige spelers juist meer lieten zien. De vierde dag zelfs 33 graden en wederom na wat technische oefeningen een wedstrijd om een goed beeld te kunnen krijgen. De vijfde dag was een zeer technische training met afloop wat afrond oefeningen en daar kunnen de Australische spelers nog veel van leren.
Alle ouders, trainers en spelers waren laaiend enthousiast over de werkwijze en oefeningen van Sport & Future. Eind April staat er een grotere trainingsstage op het het programma om wederom trainers van Sport & Future uit te nodigen. Marcel en Mo hebben 8 talenten er uit gehaald die in Maart naar Nederland zullen komen voor trainingen en stages. Vele dank aan Boris Ivanov die mooie trips met bezienswaardigheden voor de trainers had georganiseerd. Na de laatste training was het de nachtvlucht terug naar Abu Dhabi om anderhalve dag in Dubai te vertoeven. En bij de grootste appartementen toren van de wereld bij de Dubai Mall liepen beide trainers Dany Blind tegen het lijf.  Na een praatje en wat foto’s gingen beide verder met de marathon shoping van de ene mall naar de andere mall in het wonderschone Dubai.

image
image

image

image
image Marcel, Dany Blind & Mo in Dubai

36 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

196.673 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress