stages in Engeland, een succesvol begin voor een nieuw samenwerking

De nieuwe samenwerking van Sport & Future en de Engelse International Football Academy zullen meer mogelijkheden voor talentvolle spelers in zicht brengen. Dion Viola, Fayo Glim, Naoufel Haddi, Jasper de Bie, Sven Berntzen, Leroy Groen en Jordy Wit hebben deel genomen aan trainingen en een testwedstrijd onder deze nieuwe samenwerking. De trainer van deze Academy is ook actief als trainer bij Everton, en was jaren lang trainer bij Liverpool en onderhoud een nauwe band met o.a. Wigan en diverse ander clubs. De beste spelers die aan alle eisen voldoen zal hij dan ook aan Everton voorleggen. Billy (jeugdtrainer van Everton) de zeer enthousiaste vakman is daarom een eigen Academy gestart met een eigen slaap en woon accommodatie waar twee volledige elftallen kunnen wonen, eten en voorzien zijn van alle faciliteiten. In 2013 zal deze Academy met een eigen elftal mee doen in de jeugd competities dit zal om een elftal U19 gaan. Daarmee kan hij wekelijks diverse oefenwedstrijden spelen tegen Premier youth Academy league clubs. Dit zijn de beste clubs uit de premier league en Champion Ship. Sport & Future zal in deze samenwerking diverse spelers de kans geven om aan te sluiten bij dit nieuw te vormen elftal en daarvanuit een kans om opgemerkt te kunnen worden om stages te kunnen verdienen bij diverse clubs. Spelers die al meteen opvallen in het oog van Billy Stewart, zullen direct aangeboden worden voor stage’s bij diverse clubs. Het feit dat hij jarenlang trainer was bij Fc Liverpool en nu jeugdtrainer is bij Everton en coach van Nationale elftal keepers (U20) , zal meer mogelijkheden met zich meebrengen.

De spelers van Sport & Future hebben tijdens deze stage goed hun best gedaan en zullen deze week een feedback krijgen over het verdere verloop. Het was een harde wedstrijd die met 4-2 werd gewonnen.

In Februari zal er een Engelse scout naar Hoofddorp komen om samen met Sport & Future een elftal U19 te selecteren die in februari 2013 twee wedstrijden zal gaan spelen. De beste spelers uit die wedstrijden kunnen een stage voor een Engelse premier League of Champion Ship club verdienen. info en inschrijvingen per e mail.

38 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

53.779 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress