Sport & Future – Brabant United O15, een mooie wedstrijd

In het prachtige stadion van Fc Den Bosch konden Sport & Future O16 en Brabant United O15 hun krachten meten. De meegekomen bezoekers hadden genoten van een mooi avond voetbal.

In de eerste helft startte Sport & Future erg sterk met mooie aanvallen over links met Cherinho Griffith en over rechts met Thijs Haarman. Maar ook onze verdediging stond goed met stormachtig opkomen van Joel Thode en de mooie zuivere passes van Brahim Atmani.

Een mooie passe van Thijs op inlopende Cherinho die de 0-1 inschoot en even later was de gelijkmaker een feit. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. In de tweede helft werd de druk opgevoerd door gedurfde aanvallen van Rody Bessem vanaf het middenveld en opkomende linksback Anthony Gomez.

20 minuten voor tijd een combinatie op de helft van Brabant United die vervolgens afgemaakt werd door Joel Thode met een afstand kanonschot van 25 meter, hoog in het doel. Wat een prachtig doelpunt! 15 minuten voor tijd werd onze keeper Kay Hilverink, die foutloos keepte gewisseld voor de 13 jarige Jordin Schenk. 1-2 was de eind uitslag en een mooie wedstrijd van beide elftallen.