Sparta O16 – Sport & Future O17 mooie wedstrijd 1-1

Beide teams aan elkaar gewaagd met goed voetbal.

Sport & Future nam vanaf het begin het initiatief en koos voor de aanval. Maar ook Sparta kwam over de vleugels met snel combinatie voetbal. Door goed oplettendheid van Luca Tarani en zijn snelle reactie kon hij een terugspeelbal onderscheppen en langs de keeper in tikken 0-1. Darrin de Mezza, keeper van Sport & Future voorkwam twee keer een treffer van Sparta met prachtige reddingen. De tweede helft was het volop in de aanval van beide teams. Vanuit een voorzet van Sparta, belande de bal op de hand van één van de verdedigers van Sport & Future en de bal ging op de stip. Kay Hilverink de keeper in de tweede helft van Sport & Future haalde de bal met een snelle duik uit de hoek. Maar 5 minuten voor tijd maakte Sparta de gelijkmaker 1-1 en daar bleef het bij.