Sparta O16 – Sport & Future O17 hielden elkaar met mooi voetbal in evenwicht 1-1

Na 7 minuten een fout op het midden veld en direct door Sparta werd afgestraft 1-0. langzamerhand werd het een mooie wedstrijd met goed voetbal van beide elftallen. 10 minuten later een zeer mooie aanval via de zeer sterk spelende Dario Lovecchio die twee man op snelheid en techniek voorbij speelde vervolgens Achraf Akhamrane met een mooie passe bediende . Achraf gaf een slimme passe op de goed in lopende Jordan de Jong, die koel en hard en hoog tegen het net de 1-1 inschoot.

Maar ook Davey Claus viel zeker op met zijn technische vaardigheden en altijd vrij aanspeelbaar de combinaties zocht met Joshua Cooper die constant voor de dreiging zorgde. Mohamed Loukili en Jordy Warnawa gaven achterin niets weg en verzorgden een snelle en goede opbouw.

In de tweede helft zagen wij zeer goede aanvallen van Lars Noya op de rechts buiten. Achterin een brutale en sterk verdedigend werk van de 14 jarige Brahim Atmani en de net 15 jarige Abdelmajid Lhadi. Alejandro da Silva liet zien dat hij weer voetbal plezier heeft, dit na een teleurstellend seizoen en is klaar voor elke bvo. De linksback was gedreven en gaf geen enkele kans weg en in de aanval een meerwaarde voor het elftal. Het was een zeer leuke ontmoeting op hoog niveau van beide elftallen

37 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

208.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress