Oefenwedstrijd tegen FC Oss een begin voor een succesvolle formule

Diverse spelers onder het management van Sport & Futue en van Globall traden aan tegen Fc Oss. Vele scouts uit eredivisie en Jupiler League waren aanwezig om talenten van ons aan het werk te zien.

In de eerste helft was de strijd gelijk opgaand met uitstekend voetbal van beide elftallen. Het was zeer bijzonder om waar te nemen hoe een elftal  bestaand uit diverse spelers (die niet met elkaar trainen of spelen) verzorgd voetbal lieten zien. Even later kon Fc Oss via een penalty de score openen 1-0. De kopjes gingen omlaag en voor rust stond het 2-0. Na de rust speelde ons elftal met wat meer lef en kregen wij ook enkele kansen die niet goed benut werden. Het werd zelfs 3-0 via een eigen goal en even later 4-0.

Maar toch lieten onze jongens het er niet bij zitten. Een mooie actie van Lorenzo Wouter, die de keeper en de laatste man van Fc Oss uitspeelde, vervolgens de bal voor een leeg goal op zij legde en ingeschoten werd door Yassine ben Mousa 4-1. Het laatste half uurtje speelden onze jongens met meer gedurfd voetbal en er werden meer kansen gecreëerd. Weer een mooie actie, nu Yanis met een mooie voorzet die goed werd ingekopt door Yassine en daarmee de eindstand op 4-2 bracht.

Voor een elftal wat niet op elkaar is ingespeeld is dit een uitstekend resultaat. Het optreden van  de 18 jarige Marthen Hotleuf (Sc Buitenveldert A1) en de 18 jarige Drazo Vuletic (DWS A1) was zeer opvallend te noemen tussen de ervaren spelers. Sport & Future gaat zeker hier een vervolg aan geven om voor zulke spelers kansen te creëren. Er worden diverse plannen gemaakt voor oefenwedstrijden in Nederland en buitenland. Op deze manier kunnen wij spelers onder de aandacht brengen om voor deze een contract te bemachtigen.

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

37.269 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress