Freestyler Joshua opent nieuw pannaveld bij vv UNO

Het was een drukte van jewelste op het complex van VV UNO afgelopen zaterdag bij de festiviteiten rondom de opening van het Pannaveld!

De aanvraag van de Pannakooi bij het 100 jarig bestaan van het Schipholfonds was een initiatief van 2 van onze jeugdleden uit de O9/10 en samen met hele mooie extra bijdragen van onze sponsoren IPcam-shop/Club in Beeld en voetbalschool Sport&Future aangevuld met de goede service van Van Riemsdijk bestratingen is vv UNO nu een schitterend Pannaveld rijker, waar onze jeugd vast en zeker veel plezier aan zal beleven.

Als klapstuk van de dag hadden wij een ware Pannakoning/Freestyler te gast namelijk  niemand minder dan Joshua Agteres (bekijk ook zijn website) en deze verzorgde een wervelende show waarin hij diverse spelers van VV UNO mee nam in het verhaal om en rond het Pannavoetbal!

Al met al een zeer geslaagde middag met veel blijde gezichten en uiteraard was dit niet mogelijk dankzij onze vele vrijwilligers en sponsoren!

f44b53eb-0cfd-45f7-8ec5-c3b0bc063f7e-1

 

be8400b4-fabe-42a5-91cd-2a3740f2366f

Twee leden van S&F Mees en Kevin mochten twee echte streetballen (aangeboden door Sport & Future) overhandigen aan de penningmeester van vv UNO Han Maas.

 

34 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

208.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress