De derde wedtrijd was tegen Kumluca Belediyespor

Wederom een goede start, na enkele minuten kregen wij een penalty tegen, maar onze keeper Kevin Wassenaar wist de bal uit de uiterste hoek weg te tikken. Even later werd het toch 1-0 voor Kumluca. Later kregen wij een penalty die zeer beheerst door Branko Mihaylovic (partizan Belgrado) ingeschoten werd. 1-1. Onze spelers speelden uitstekend voetbal met mooie acties van Gregory Schaken en Sadik Kilic die moeilijk van de bal te krijgen waren. Ook de zeer jonge Marthen Hotleuf (A1, Sc Buitenveldert) speelde een uitstekende wedstrijd. Vincent Verbond en Jeffrey Mols waren zeer present aanwezig in het hart van onze verdediging.

Na de tweede helft bracht Kumluca 8 nieuwe spelers in het veld. Het ging een tijd goed, maar in de laatste 20 minuten waren spelers als Chapou, Rawley Rozendaal, Angenito Hellings en Branko stuk gespeeld door de frisse invallers. Helaas hadden wij geen wissels. Wij misten nog twee maal 100% kansen en Kumluca kon hiervan profiteren en bracht de score op 4-1.  Er werd zeker niet slecht gespeeld maar de frisheid van nieuwe invallers en het feit dat onze spelers voor het eerst met elkaar speelden, brachten het verschil in de wedstrijd. Toch was er enige belangstelling voor diverse spelers.

18 jan zullen een aantal van deze spelers tegen Fc Os gaan aantreden.

Met dank aan Marcel Oerlemans, M. Hamdi en Sparta av. Tevens  dank aan de spelers: Vincent Verbond, Jefrey Mols, Marthen Hotleuf, Sadik Kilic, Branko Mihaylovic, Gregory Schaken, Rawley Rozendaal, Igor Begovic, Chapou. Kevin Wassenaar en Angenito Hellings. Trainers: Fernando Derveld en Mohamed Ait Hassou. Topkapi reizen Rotterdam en een grote dank aan onze sponsor Mission Freight.

Berichten uit een Turkse krant:  link