2 t/m 4 Februari 2012 Sport & Future elftal U 16 (geboorte jaar 1995/1996) tegen Cardiff City

Wij zullen vanaf 2e week januari weer de Pro trainingen hervatten en een elftal U16 (1995/1996) gaan samenstellen om tegen Cardiff City (champion ship) te gaan spelen. Het eerste elftal speelt in de 2e divisie maar de jeugd onder 18 en onder 16 spelen in de premiere Academy League (hoogste divisie). De bedoeling van deze trip is dat alle spelers de eerste 2 dagen daar een training gaan volgen en zaterdag 4 februari een wedstrijd tegen U 16 gaan spelen. Er zijn wat contracten te verdienen voor de  beste spelers. Aan de hand van de trainingen en de wedstrijd zullen spelers beoordeeld worden voor een eventuele verbintenis.

Karate/Kung Fu wedstrijd tussen doelman van Az en dolgedraaide AJAX supporter verpest uitje voor onze 1:1 winnaars.

Dit is meteen een les geweest voor onze spelers dat enige vorm van na trappen en onnodig geweld te gebruiken afgestraft wordt met een rode kaart en een negative vervolging voor de rest van je leven. De scheidsrechter had regelmentair gelijk want Esteban had genoeg tijd om weg te lopen toen hij Wesley (de AJAX holigan) met een front kick naar het gras trapte en vervolgens hem met zijn geweldadige trappen bijna onder het grasmat van de Arena trapte. Tenslotte ben je als speler, ouder, trainer enz. een voorbeeld voor de rest. Zelfverdediging is ver te zoeken als iemand grashappend op de grond ligt. Dus hopelijk in januari het vervolg en wij met z’n allen weer van deze wedstrijd kunnen genieten.

Zoals beloofd hadden wij alle winnaars van het één tegen één toernooi van afgelopen zomer uitgenodigd voor een voetbalwedstrijd tussen AJAX en AZ. Wij wisten echter niet dat wij ook op een vechtsport wedstrijd getrakeerd zouden worden die min of meer een einde maakte aan een geweldig uitje voor onze kampioenen. Ki- Jana Hoever (Ajax) JoeyRamdjanamsingh (VVC) Barry en Brain Burghout (sv hoofddorp) waren uitgenodig en alles liep perfect. Zeer mooie uitzicht op de eertse ring met een prachtig doelpunt van Gregory van der Wiel. Dan ineens een ajax hooligan met een stadionverbod die het veld op dook zonder dat iemand van de security het in de gaten had. In feite ligt de verantwoording bij AJAX om de suporter die een hekel heeft aan Esteban tijdig tegen te houden en af te laten koelen op een politie bureau met een poster van Esteban in de cel.

30 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

208.299 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress